Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos linkek képes leírás - Zöldkártya.tlap.hu
részletek »

Hasznos linkek - Zöldkártya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkartya.tlap.hu » Hasznos linkek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Autópálya matrica vásárlás - autopalyamatrica.ws

Autópálya matrica vásárlás - autopalyamatrica.ws

Vásárolj kényelmesen, gyorsan és biztonságosan autópálya matricát! Miért állnál fölöslegesen sorban a benzinkutaknál? SMS-ben pár perc alatt elintézheted a vásárlást! Az autópálya-matrica vásárlásról, az előtte egyetlen egyszer szükséges regisztrációról bővebben az autopalya-matrica.ws oldalon olvashatsz. Az Autópálya matrica weboldal SMS-sel a legolcsóbb e-matrica vásárlását teszi lehetővé regisztrált felhasználóinak, akár külföldről is!

Eredetiség vizsgálat

Eredetiség vizsgálat

A kipufogógázokkal kibocsátott szennyező anyagok mennyiségének mérése, illetve ellenőrzése érdekében valamennyi belső égésű motorral ellátott, vagy belső égésű motor és más hajtási mód kombinációjával felszerelt gépkocsi tulajdonosának, illetve üzemben tartójának időszakos környezetvédelmi felülvizsgálatra kell jelentkeznie.

Hasznos infók autóval közlekedőknek

Hasznos infók autóval közlekedőknek

Mire figyeljen, ha az EU valamelyik autósztrádáján száguld? Utasbiztosítás kezdőknek. Számmisztika ? avagy mekkora eséllyel lehet szüksége bizonyos biztosításokra. Halál a számok tükrében ? hogy vezetnek napjainkban? Mit is jelent az utasbiztosítás tulajdonképpen? Egy roppant hasznos befektetés, amivel adott esetben akár milliókat spórolhat meg.

Hibakód olvasó otthoni használatra

Hibakód olvasó otthoni használatra

Kiváló minőségű, strapabíró szerszámkészletek és hozzá való kiegészítők, a Lincos Kft. webáruházában. Alacsony árakon forgalmazzák termékeiket, akciósból is sokat találunk. Dugókulcs készleteik elengedhetetlenek az autószereléshez. A legkisebb kiszereléstől egészen a 171DB-os készletig találunk. A szerszámkészletek mellett különböző emelőket, töltőket, szerszámtartó szekrényeket és még rengeteg egyéb terméket is megtalálunk kínálatukban. Cégük Debrecenben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Magyarország első autószerviz-kártyája

Magyarország első autószerviz-kártyája

A Szervizkártyával igénybe vehető szolgáltatások: Kötelező szerviz, olajcsere Vizsgáztatás, zöldkártya Karosszéria javítások Autó fényezés Gumiszerviz Kedvezmények: -10% kedvezmény a szerviz munkadíjból! +3% jóváírás minden vásárlás végösszegéből, amit új autó vásárlásakor használhat fel! Ingyenes autómosás a szervizszolgáltatás igénybevétele után! Csereautó már egy napnál hosszabb szervizszolgáltatás esetén! Ingyenes hozom-viszem szolgáltatás! Ingyenes gumicsere gumivásárlás esetén! Amíg mi az autóját kezeljük, Ön vendégünk egy forró capuccinora. Igényeljen ön is Szervizkártyát az alábbi rendelési űrlap kitöltésével! A kártya ingyenes!

Maha Kft-diagnosztikai műszerek

Maha Kft-diagnosztikai műszerek

Gépjárműdiagnosztikai műszerek, berendezések kalibrálása: Kalibráló laboratóriumunkat a Nemzeti Akkreditáló Testület NAT-2-0234/2007 számon, 2011. december 18-ig tanusította. A laboratórium az MSZ-EN ISO/IEC 17025:2005 szabványnak megfelelően dolgozik, az alább felsorolt területeken: - gépjármű emissziómérők - dízel füstölésmérők - fékhatás- és pedálerőmérők - előgyújtási szögmérők - zárásszögmérők - fordulatszámmérők - fényszóró beállító állványok - lengéscsillapító vizsgálók (BOGE) - lengéscsillapítottság vizsgálók - féknyomásmérők - gumiabroncsnyomás-mérők laboratóriumi és helyszíni kalibrálását végezzük.

Motoros és autósikola a XI. kerületben

Motoros és autósikola a XI. kerületben

A Táltos Autósiskola 1998-ban alakult, előtte mint egyéni vállalkozás működött. Az évek során az autóvezetés oktatásunk iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott, ez indokolta az autósiskolánkban megszerezhető járművezetői kategóriák bővülését, és a vállalkozás céggé alakulását. Így a "B" kategóriás jogosítványon kívül, autósiskolánkba, lehetőség nyílt képzéseink során a motor-kategóriák (M1, A1, A-korl., A) megszerzésére. Jelenleg tehát motoros jogsi letételére is lehetőség van az autósiskolánkban. 2004-től Autósiskola telephelyünket a XI. kerületi Alsóhegy utca 48-ba helyeztük át. Az EU- elvárásoknak is megfelelő autósiskola a tanulók tetszését is elnyerte. Az elméleti oktatás azóta projektoros kivetítéssel is bővült , növelve a hatékonyságot. (2007-ben a mi autósiskolánkban volt a legjobb, a KRESZ vizsgán elsőre átmenők aránya, és ezáltal az NKH területi XI:ker.Autósiskola összesítésében a legjobb értékmutatókkal rendelkeztünk.) Az új helyszín továbbra is jól megközelíthető maradt: mind a B.A.H. csomópontról, a Budaörsi útról és a Karolina útról is könnyen elérhető. A 17.00 és 20.30 között tartott KRESZ elméleti óráink időbeosztását a munka (vagy az iskola) utáni tanulás igényeihez igazodnak. Óráink családias légkörben (maximum 10 fővel) zajlanak. A gyakorlati vezetés és vizsgáztatás is a XI.ker.-ben történik A gyakorló és vizsgacentrum a XI.Flóracoop virágpiac területén Gazdagrét és Budaörs Között 40-es BKV buszjárattal jól megközelíthető!

Műszaki vizsga és Zöldkártya specialista!

Műszaki vizsga és Zöldkártya specialista!

Műszaki vizsga és Zöldkártya specialista! Információk, vizsgaállomások hasznos tanácsok, emlékeztető! 2010 Új műszaki vizsga szabályok! A közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény módosítása értelmében 2010. január 1-től a járművek környezetvédelmi megfelelőségét a forgalomba helyezés előtti, illetve időszakos műszaki vizsgálat keretében kell elvégezni. Ez azt jelenti, hogy 2010. január 1-vel megszűnik a környezetvédelmi igazolólap és annak érvényessége. A gépjárművek környezetvédelmi ellenőrzését az időszakos vizsgálat határidejéhez igazodva kell elvégezni. Lássunk néhány példát: * Műszaki érvényesség 2011. március, környezetvédelmi igazolólap érvényessége 2010. január -> a környezetvédelmi ellenőrzést csak 2011. márciusában kell elvégezni. * Műszaki érvényesség 2010. január, környezetvédelmi igazolólap érvényessége 2010. december -> a környezetvédelmi ellenőrzést 2010. januárjában kell elvégezni. * Műszaki vizsga 2009.decemberben megtörtént, annak érvényessége 2011. december, környezetvédelmi igazolólap érvényessége 2010. január -> a környezetvédelmi ellenőrzést csak 2011. decemberben a műszaki vizsgával együtt kell elvégezni. Fontos: a környezetvédelmi mérés érvényességi ideje (időbeli hatálya) a műszaki vizsga érvényességgel megegyezik azoknál a járműveknél, amelyeknél a műszaki vizsgára 2010. január 1 után került sor.

Hirdetés
Online autó és gépjármű kárbejelentés

Online autó és gépjármű kárbejelentés

Az online gépjármű kárbejelentő oldal KGFB és casco károk bejelentését segíti. A kárbejelentést a rendszer a magyarországi biztosítókhoz továbbítja. Az autókárbejelentés.hu segít megtalálni a külföldi károkozó biztosítójának magyarországi levelező partnerét, ha szükséges. Az autókárbejelentés.hu oldalon hasznos információkat olvashat a gépjármű kárbejelentés határidejéről, a kárbejelentés és kárrendezés menetéről is. Fontos tudnivalókat ismerhet meg arról is, hogy mit tegyen egy közlekedési baleset bekövetkezte után és hogy hogyan töltse ki a kék-sárga európai baleseti bejelentő nyomtatványt. Ez azért fontos, mert a kárbejelentő űrlapot a közlekedési baleset helyszínén a károsult és a károkozó által kitöltött kék-sárga baleseti bejelentő alapján kell kitölteni.

SPEEDY - Európa legnagyobb autoszerviz hálózata

SPEEDY - Európa legnagyobb autoszerviz hálózata

A Speedy, mely Európa legnagyobb autószerviz hálózata, 1978-ban alakult Franciaországban. 1999-ben csatlakozott a Kwik-Fit csoporthoz, melynek a Kwik-Fit és a Pit Stop is a tagja. A Kwik-Fit csoport ezt a 3 autószerviz hálózatot foglalja magában. Franciaországban több mint 500, számos európai és Európán kívüli országban közel 100 Speedy szerviz működik. Fontosnak tartja a hálózat, hogy folyamatosan lépést tartson a piac fejlődésével, annak változásait nyomon kövesse, hogy minél magasabb színvonalon tudja kielégíteni ügyfeleit.

Tuti menü