Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok, fórumok képes leírás - Zöldkártya.tlap.hu
részletek »

Blogok, fórumok - Zöldkártya.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zoldkartya.tlap.hu » Blogok, fórumok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Autógáz blog

Autógáz blog

Ha valaki azt hiszi, hogy az autógáz csak egy 1200-es Ladába való, gondolkozzon el. Először üsse be a mobile.de-t találjon ki egy autótípust, amit gyártottak benzinmotorral és keressen gázüzeműeket. Utána olvassa el ezt az írást.

Autós problémák

Autós problémák

Ezt a fórumot azért hoztuk létre, hogy bárki felvethessen új témát és azt kulturált módon megvitathassuk, vagy segítséget nyújtsunk benne! Műszaki vizsgával, zöldkártyával kapcsoaltban szeretne kérdezni? Nyisson a kérdésével kapcsolatban egy új témakört és válaszolunk! - Műszaki vizsga és Zöldkártya specialista! Információk, vizsgaállomások hasznos tanácsok, emlékeztető!

Lekapart cimke pótlása

Lekapart cimke pótlása

Lekaparták a címkéket a rendszámról - Az érvényesítő címkéért az okmányirodában 450 Ft-ot kell fizetnie. A zöldkártya plakettért ha megvan az igazolólap a felülvizsgáló szervezetnél vagy a közlekedési felügyeletnél állítanak ki másik plakettet 1180 Ft-ért. A jogszabály szerint ezek hatósági igazolásnak minősülnek, ha megsérültek vagy jogosulatlanul eltávolították, a gépkocsi tulajdonosa, illetve üzemben tartója köteles 15 napon belül pótoltatni. Ha ezek nélkül a címkék nélkül közlekedik, a közlekedési igazgatási szabályok megsértése miatt 30ezer Ft-ig terjedő bírság szabható ki.

Mindent a zöldkártyáról

Mindent a zöldkártyáról

A közúti közlekedési környezetvédelem INGYENES információs honlapja. Tájékoztatás, 1995 óta, autósoknak, szakembereknek, tanúsítványadóknak, érdeklődőknek a hazai helyzetről, eseményekről, eredményekről, problémákról. Vita és munka fórum a megoldásról, a környezetvédelem politikától kezdve, egyes konkrét intézkedésekig, szabályozásokig, részben hulladék gazdálkodásig. A fórum főként a szakterületért felelős két tárca, a Közlekedési Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium, Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KHEM, KvVM) és a Nemzeti Közlekedési Hatóság megbízásából a ZÖLD SZERVIZ-ben készített egyes fejlesztésekről, azok eredményeiről ad tájékoztatást és kér (ajánl) együttműködést, javaslatot, ha úgy tetszik segítséget. Központi kérdés, és egyben cél a környezetbarát közúti közlekedés-, illetve ezen belül is a környezetbarát járműüzemeltetés, a hatékony ZÖLD-KÁRTYA, amely területen a közelmúltban jelentős és remélhetőn egyre kedvezőbb környezeti hatású változások történtek, és dolgozunk tovább, hogy történjenek....

Tuti menü